TAPASMENU

Viergangenmenu mix van vis

en vlees voor € 29,50

 

Voorgerecht

Een combinatie van kleine salades

en andere koude gerechtjes.

 

Soepje

Een heerlijk seizoensgebonden soepje.

 

Hoofdgerecht

Verschillende warme gerechtjes met allerlei

sauzen en geserveerd met potato dippers.

 

Dessert

Diverse glaasjes met zoete lekkernijen.

DINER

 

Driegangenkeuzemenu bestaande uit
een voorgerecht of een soep,
een hoofdgerecht vis/vlees
en een nagerecht

voor € 29,50.

 

VOORGERECHTEN

(à la carte: € 9,75)

  • Carpaccio van ossenhaas met pesto, truffelmayonaise en een crème van Parmezaanse kaas.
  • Zomerse salade met asperges, lams ham, ei en honingmosterddressing.
  • Gamba’s on fire gegrilde gamba’s met spaghetti van groente en Chilisaus.
  • Message in a bottle gerookte zalm en warm gerookte zalm, roze garnalen, gerookte forel geserveerd met saffraan mayonaise.
  • Mini poké bowl van gemarineerde tonijn of gegrilde kip met sushirijst, Japanse sesamsaus en diverse groentes. *

 

  • Plateau brood met diverse soorten brood en smeersels voor 2 personen € 6,75.

 

SOEPEN

(à la carte € 6,75)

  • Romige aspergesoep met warm gerookte zalm. *
  • Pittige mosterdsoep geserveerd met gerookte kip en lente-ui. *
  • Zoete tomatensoep met basilicum en room. *
  • Vissoep met roze garnalen, warm gerookte zalm en room.

 

HOOFDGERECHTEN VIS

(à la carte € 19,75)

  • Zeebaarsfilet op de huid gebakken geserveerd met een romige kreeftensaus.
  • Kabeljauw met een groene kruidenkorst uit de oven geserveerd met een crème van bloemkool.
  • Twee in roomboter gebakken tongetjes.
  • Gegrilde zalm geserveerd met citroenbotersaus en voorjaars groente.
  • Duo van gebakken sliptong en geroosterde zalm.

 

HOOFDGERECHTEN VLEES

(à la carte € 19,75)

  • Jodenhaas met gebakken paddenstoelen en gekarameliseerde ui.
  • Gegrilde ribeye van kalf met een peperroomsaus.
  • Varkenshaas gevuld met bospaddenstoelen, omwikkeld met spek en geserveerd met bospaddenstoelensaus.
  • Saté van gegrilde kippendijen met atjar, kroepoek en satésaus.
  • Roast rib van de grill geserveerd met rode wijnsaus.

 

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Gevulde portobello met geitenkaas en groente.
  • Heerlijke groente lasagne.

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente. Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

Extra Gebakken aardappels: € 3,50.

Mayonaise: € 0,75.

 

DESSERTS

(à la carte: € 6,95)

  • Panna cotta bereid met witte chocolade en een dekje van liefmans.
  • Yoghurt honing walnotenijs en vanille-ijs bestrooid met geroosterde walnoten.
  • Tropisch nagerecht van kokosijs, mandarijnsorbetijs en            vanille-ijs met meloen en verse ananas.
  • Toetjesparade van kleine glaasjes met diverse nagerechtjes.
  • Crème brûlée met een bolletje vanille-ijs en slagroom.
  • Vanille-ijs met verse aardbeien en slagroom. (Seizoen)

 

 * Deze gerechten kunnen vegetarisch geserveerd worden.

 

Volgt u een dieet of heeft u een allergie? Geef het aan ons door.

Onze keukenbrigade en bediening zullen er alles aan doen om uw verblijf                              zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Wij wensen u een prettig verblijf en smakelijk eten toe in ons restaurant!

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring