TAPASMENU

 

Driegangenmenu mix van vis en vlees voor € 31,75.

Uit te breiden met soepje voor € 3,00

 

We starten met diverse koude voorgerechtjes,
daarna wordt u een heerlijk soepje geserveerd (optioneel)
vervolgens serveren we de warme vis en vlees gerechten
en eindigen we met diverse zoete lekkernijen.

KINDERBOX

€ 7,50 per persoon

 

De kleintjes kunnen kiezen uit:

een frikandel, kibbeling,

popcorn kipnuggets of een kroket.

 

Geserveerd met friet,

appelmoes en mayonaise.

 

En een kinderijsje

DRIEGANGEN KEUZE MENU

 

U kunt een keuze maken uit een voorgerecht of een soep,

een hoofdgerecht vis/vlees en een nagerecht voor € 34,75.

** is een vegetarische mogelijkheid.

 

Voorgerechten
(á la carte: € 10,25)

  • Broodplankje met diverse broodjes & dips (7,25)**
  • Carpaccio van ossenhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas
  • Zalmtartaar van gerookte zalm met gepocheerd ei en wasabi mayonaise
  • Message in a bottle van koud en warm gerookte zalm, roze garnalen
  • Vitello Tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise gefrituurde kappertjes en rode ui
  • Carpaccio van tonijn met wakame en Japanse sesamsaus.

 

Soepen
(á la carte: € 7,25)

  • Zoete tomatensoep met geroosterde paprika**
  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm
  • Romige mosterdsoep met uitgebakken spekjes en crème fraîche

 

Hoofdgerechten vis en vlees
(á la carte: € 20,75)

  • Mixed grill van ossenhaas, varkenshaas en kippendij met peperroomsaus
  • Surf & Turf van de plaat met biefstuk, gamba, groentes en ketjapsaus
  • Duo van gegrilde zalm en gebakken zeebaarsfilet met citroenbotersaus
  • Visvaria met schol, tong en kabeljauw op Urker wijze gebakken
  • In roomboter gebakken tongetjes
  • Geroosterde scholfilet met een ratatouille van diverse gewokte groenten
  • Biefstuk van de haas met gebakken uitjes en rodewijn saus

 

Vegetarische hoofdgerechten

(á la carte: € 17,50)

  • Portabella gevuld met risotto**
  • Tagliatelle met courgette, tomaat en een pestosaus**

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente.

Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

Extra gebakken aardappels: € 3,50 en Mayonaise: € 0,75.

 

Desserts

(á la carte: € 7,25)

  • Urker genot bestaande uit vanille-ijs met advocaat en chocoladesaus
  • Plankje met tapas nagerechtjes
  • Crème brûlée met een bolletje vanille-ijs
  • Vanille panna cotta met rood fruit en witte chocolade ijs
  • Brownie cheesecake met vanille ijs en slagroom

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring