Zoete tomatensoep met geroosterde paprika met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht keuze uit:
Urker kipfiletschnitsel met ui, paprika en champignon
Geroosterde scholfilet met ratatouille van gewokte groente en citroenbotersaus
Vegetarische optie:
Vegetarische portobello met risotto
Dessert:
Crème Brulee met bolletje vanille-ijs
Menu 2 - prijs per persoon € 32,75
Voorgerecht:
Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm
Hoofdgerecht keuze uit:
Jodenhaas met peperroomsaus
Kabeljauwfilet met een crumble van groene kruiden
Vegetarische optie:
Vegetarische penne pasta
Dessert:
Combinatie van mousse en ijs
Deze menu’s worden geserveerd met:
salade, warme groente en een aardappelgarnituur
Het is de bedoeling dat u voor de hele groep uit één menu kiest. Het aantal vis of vlees menu’s geeft u ons minimaal 2 dagen van te voren door. Indien het aantal personen minder is dan opgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt het volledige opgegeven aantal te berekenen.