TAPASMENU

Viergangenmenu mix van vis

en vlees voor € 32,50

 

Voorgerecht

Een combinatie van kleine salades

en andere koude gerechtjes.

 

Soepje

Een heerlijk seizoensgebonden soepje.

 

Hoofdgerecht

Verschillende warme gerechtjes met allerlei

sauzen en geserveerd met potato dippers.

 

Dessert

Diverse glaasjes met zoete lekkernijen.

Vanaf 1 juni bent u weer welkom

 

Reserveren voor een plaats in ons restaurant is verplicht. Neem voordat u komt deze checklist even door!

 

I.v.m. corona  werken we met deze zittingen:

1e zitting: 12:00 - 15:00 Lunch/Diner

2e zitting: 17:00 - 19:30 Diner

3e zitting: 20:00 - sluit Diner

4e zitting: 21:00 - 23:30 hapje en een drankje.

 

Deze tijden houden wij ook aan op het terras.
Voor het terras kunt u niet reserveren.

DRIEGANGENKEUZE MENU

Bestaande uit een voorgerecht of een soep,

een hoofdgerecht vis/vlees en een nagerecht voor € 32,50.

 

Voorgerechten (á la carte: € 9,75)

  • Carpaccio van ossenhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas.
  • Poké bowl kip met sushi rijst, salade en japanse sesam.
  • Salade rode biet met geitenkaas, honing en walnoten.
  • Message in a bottle. Koud en warm gerookte zalm, roze garnalen en gerookte forel geserveerd met wasabi mayonaise.
  • Carpaccio van zalm en tonijn met een sojahoningdressing en kroepoek van zeewier.

 

Soepen (á la carte: € 6,75)

  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm en kokos.
  • Romige vissoep.
  • Zoete tomatensoep gevuld met geroosterde paprika.

 

Hoofdgerechten vis en vlees (á la carte: € 19,75)

  • Mixedgrill van bief, varkenshaas en kip geserveerd met peperoomsaus.
  • Jodenhaas met rodewijnsaus.
  • Kipfiletschnitzel met gebakken ui, paprika en champignons.
  • In roomboter gebakken tongetjes.
  • Mixedgrill vis met zalm, tonijn en gamba’s.
  • Visvaria met schol, tong en kabeljauw.

 

Vegetarische gerechten (á la carte: € 19,75)

  • Heerlijke groente lasagne.
  • Risotto met bospaddenstoelen, noten en Parmezaanse kaas.

 

Desserts (á la carte: € 6,95)

  • Chocolademousse met stukjes chocola en crumble van Oreo.
  • Urker genot bestaande uit vanille-ijs met advocaat en chocoladesaus.
  • Vruchtensorbet.
  • Crème brûlée met 1 bolletje vanilleijs.
  • Aardbeien tiramisu.

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente.

Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

 

Extra gebakken aardappels: € 3,50.

Mayonaise: € 0,75.

Geniet thuis van de gerechten van Restaurant de Zeebodem

Klik hier voor onze bestelsite!

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring