TAPASMENU

Viergangenmenu mix van vis

en vlees voor € 29,50

 

Voorgerecht

Een combinatie van kleine salades

en andere koude gerechtjes.

 

Soepje

Een heerlijk seizoensgebonden soepje.

 

Hoofdgerecht

Verschillende warme gerechtjes met allerlei

sauzen en geserveerd met potato dippers.

 

Dessert

Diverse glaasjes met zoete lekkernijen.

WILDMENU

Driegangenmenu voor € 39,50

 

Voorgerecht

Diverse kleine wildgerechtjes                                                                          crostini met warm gerookte eendenborst,
mini carpaccio van hert,

lolly van eendenlever
en een wildbouillon.

 

Hoofdgerecht

Trio van wild bestaande uit hertenbiefstuk, wildzwijn kotelet,                                  stoofpot van wild geserveerd met een stamppotje van pompoen.

 

Nagerecht

U kunt een keus maken uit onze dessertkaart

 

DINER

 

Driegangenkeuzemenu bestaande uit
een voorgerecht of een soep,
een hoofdgerecht vis/vlees
en een nagerecht

voor € 29,50.

 

VOORGERECHTEN

(à la carte: € 9,75)

  • Geflambeerde Gamba’s met noedels en Chinese groenten.
  • Carpaccio van ossenhaas met pestodressing en Parmezaanse kaas.
  • Salade van warm gerookte eendenborst met rode uiencompote en walnotendressing.
  • Carpaccio van zalm en tonijn met een sojahoningdressing en kroepoek van zeewier.
  • Gebakken paddenstoelen in een portobello met gorgonzola en walnoot.

 

Plateau brood met diverse soorten brood

en smeersels voor 2 personen € 6,75.

 

SOEPEN

(à la carte € 6,75)

  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm en kokos. *
  • Romige kreeftensoep met een vleugje cognac, gevuld met diverse garnaaltjes.
  • Bospaddenstoelen crème soep met paddenstoelen en room. *
  • Zoete tomatensoep gevuld met geroosterde paprika. *

 

HOOFDGERECHTEN VIS

(à la carte € 19,75)

  • In roomboter gebakken tongetjes met ravigotesaus.
  • Teriyaki zalm geserveerd met rijst, peultjes en radijs.
  • Gebakken kabeljauwfilet met vergeten groenten en dragonsaus.
  • Stoofpot van diverse vis en zeevruchten in een heerlijke saus.
  • Visschotel bestaande uit zalm, zeebaars, tong,
    scholfilet en gamba. (extra € 9,75)

 

HOOFDGERECHTEN VLEES

(à la carte € 19,75)

  • Entrecote van de grill met rode wijnsaus.
  • Gebakken eendenborst geserveerd met een rode port saus en vijgen.
  • Varkenshaas met diverse gebakken paddenstoelen en roomsaus.
  • Mixed grill van biefstuk, varkenshaas en kippendij geserveerd met een peperroomsaus.
  • Hertenbiefstuk geserveerd met een puree van zoete aardappel en kruidenjus. (extra € 9,75)

 

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • Risotto met bospaddenstoelen, noten en Parmezaanse kaas. *
  • Heerlijke groente lasagne. *

 

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, salade en groente. Garnituur kan altijd bijbesteld worden.

Extra Gebakken aardappels: € 3,50.

Mayonaise: € 0,75.

 

DESSERTS

(à la carte: € 6,95)

  • Mousse van Baileys en een bolletje ijs van oreo koekjes.
  • Huisgemaakte cappuccino parfait met slagroom.
  • Triffle van banaan en gezouten karamel met chocolade crumble.
  • American pancakes met warme karamelsaus en een bolletje  likeur 43 ijs.
  • Crème brûlée met een bolletje vanille-ijs en slagroom.
  • Urker genot vanille-ijs met advocaat en chocoladesaus.

 

 * Deze gerechten kunnen vegetarisch geserveerd worden.

 

Volgt u een dieet of heeft u een allergie? Geef het aan ons door.

Onze keukenbrigade en bediening zullen er alles aan doen om uw verblijf                              zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Wij wensen u een prettig verblijf en smakelijk eten toe in ons restaurant!

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring