HIGH MEAT OF HIGH SEA

€ 14,50 per persoon

 

Een verrassende manier om eens kennis te maken met kleine gerechtjes van vis of vlees. We hebben het concept van de traditionele high tea naar een hoger niveau getild.

 

Lunch of borrel ‘High Sea’ en ‘High Meat’ is een
combinatie van kleine sandwiches, mini salades,

spiesjes en andere lekkernijen.

TAPASMENU

Viergangenmenu mix van vis

en vlees voor € 32,50

 

Voorgerecht

Een combinatie van kleine salades

en andere koude gerechtjes.

 

Soepje

Een heerlijk seizoensgebonden soepje.

 

Hoofdgerecht

Verschillende warme gerechtjes met allerlei

sauzen en geserveerd met potato dippers.

 

Dessert

Diverse glaasjes met zoete lekkernijen.

Vanaf 1 juni bent u weer welkom

 

Reserveren voor een plaats in ons restaurant is verplicht. Neem voordat u komt deze checklist even door!

 

I.v.m. corona  werken we met deze zittingen:

1e zitting: 12:00 - 15:00 Lunch/Diner

2e zitting: 17:00 - 19:30 Diner

3e zitting: 20:00 - sluit Diner

4e zitting: 21:00 - 23:30 hapje en een drankje.

 

Deze tijden houden wij ook aan op het terras.
Voor het terras kunt u niet reserveren.

SOEPEN

  • Zoete tomatensoep met geroosterde paprika. € 6,75
  • Romige vissoep. € 6,75
  • Zoete aardappelsoep met warm gerookte zalm en kokos. € 6,75

 

Soepen worden geserveerd met een minibroodje en kruidenboter.

 

12 UURTJE

  • Kopje tomatensoep en 3 mini broodjes met zalm, carpaccio en gerookte kipsalade. € 12,75

 

BROODGERECHTEN EN UITSMIJTERS

  • Tosti ham en/of kaas. € 4,25
  • Brood met twee kroketten en mosterd. € 7,25
  • Uitsmijter ham en/of kaas. € 7,25
  • Uitsmijter Urk met gebakken ui, paprika en champignons. € 8,25
  • Brood met gebakken schol. € 9,75

 

Broodgerechten worden geserveerd met oerbrood of op verzoek met witbrood.

 

ITALIAANSE BOL

  • Belegd met carpaccio van ossenhaas,
    huisgemaakte pestodressing, kaas en sla. € 10,50
  • Belegd met koud gerookte zalm,
    rode ui, sla en een honing mosterddressing. € 9,75

 

SALADES

  • Salade carpaccio met zongedroogde tomaatjes,
    oude kaas, pompoenpitten en pestodressing. € 14,95
  • Salade met diverse gerookte vissoorten
    en honingmosterddressing. € 15,75
  • Salade geitenkaas
    met rode biet, honing en walnoten. € 14,50

 

Alle salades worden geserveerd met oerbrood en kruidenboter.

 

PLATES VLEES

  • Jodenhaas met peperroomsaus. € 18,50
  • Kipfilet schnitzel met jamballa, gebakken ui, paprika en champignons. € 14,50
  • Blt runderhamburger met bbq-saus. € 14,50
  • Vegetarische burger van rode biet. € 14,75

 

PLATES VIS

  • Kibbeling met remouladesaus. € 12,50
  • Kabeljauwfi let met remouladesaus. € 12,50
  • Plate Urk met schol en tong op Urker wijze gebakken. € 19,25
  • Twee in roomboter gebakken tongetjes en remouladesaus. € 19,25

 

Alle Plates worden geserveerd met friet en salade.

 

KINDERMENU’S

  • Kinderplate met popcorn kipnuggets. € 6,75
  • Kinderplate met kibbeling. € 6,75
  • Kinderplate met frikandel. € 6,75

 

Kinderplates worden geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise.

Geniet thuis van onze keuken:

Klik hier voor onze bestelsite!

Restaurant-Bistro De Zeebodem | Wijk 1-67, 8321 EM Urk | telefoon: 0527-683292 | e-mail: info@dezeebodem.nl | Privacyverklaring